سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / متون / عضو فقهای شورای نگهبان: گوش دادن به غناء و موسیقی مانع حرکت به‌سوی خداوند می‌شود

عضو فقهای شورای نگهبان: گوش دادن به غناء و موسیقی مانع حرکت به‌سوی خداوند می‌شود

گروه ا‌ستان‌ها ـ‌ عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به تبعات گوش دادن به موسیقی گفت: گوش دادن به غناء و موسیقی مانع درک حقیقت بندگی و حرکت به‌سوی خداوند می‌شود اگر صفحه دل انسان آلوده به غناء شود دیگر لذت بندگی را نخواهد چشید.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری درباره اهمیت فراگیری قرآن افزود: مقام معظم رهبری فرمودند بنده نسبت به مسئله حفظ اهتمام داشتم و حتی اگر یک صفحه می‌خواندم آن را حفظ می‌کردم، اما کسی نبود که بنده را تشویق کند تا در جوانی بتوانم قرآن حفظ  کنم.

عضو فقهای شورای نگهبان تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در دوره نوجوانی با اهتمام ویژه توانستند 12 جزء قرآن کریم را حفظ کنند، رهبری فرموند بنده در کلاس درس حضرت آیت‌الله بروجردی همیشه جلوی کلاس درس می‌نشستم تا تمرکز بیشتری داشته باشم.

استاد حوزه علمیه با اشاره به تبعات گوش دادن به موسیقی ابراز کرد: گوش دادن به غناء و موسیقی مانع درک حقیقت بندگی و حرکت به‌سوی خداوند می‌شود، اگر صفحه دل انسان آلوده به غناء شود دیگر لذت بندگی را نخواهد چشید.

آیت‌الله شب‌زنده‌دار با بیان اینکه کسی که آلوده به غناء است دل لرزان و اشک نیمه‌شب ندارد تصریح کرد: حال که صدا و سیما این‌گونه موسیقی‌ها پخش می‌کند باید مراقب خودمان باشیم، مقام معظم رهبری بارها نسبت به این مسئله انتقاد کردند و فرمودند بنده هر هفته نسبت به این موضوع تذکر می‌دهم.

وی با بیان اینکه یکی از سنت‌های فراموش‌ شده حوزه‌های علمیه آن است که به مسئله حفظ توجهی نمی‌شود، گفت: حفظ بر اساس روایت نبوی گام‌های دوم و سوم فراگیری علوم است، بزرگان حوزه علمیه همواره برای آن‌که علوم را حفظ کنند آن‌ها را به نظم و شعر درمی‌آورده و حفظ می‌کردند.

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه طلاب باید ارتباط خود را با فقه رایج حفظ کنند، ادامه داد: اگر در دروس تخصصی فقه نیز متمرکز شدید ارتباط خود را با فقه رایج قطع نکنید.

وی بیان کرد: اهتمام ورزیدن به حفظ مسائل علمی در سنین جوانی در نظام آموزش حوزه مظلوم واقع‌ شده است، بلکه به‌عنوان ضد ارزش نیز شناخته می‌شود.

آیت‌الله شب‌زنده‌دار با تأکید بر اینکه علم بدون عمل از ارزش و برکت برخوردار نیست، عنوان کرد: طلاب باید ابتدا به علم خود عمل کرده و سپس آن را در اختیار دیگران قرار دهند.

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: اگر طلاب فقه را با قصد قربت و صرفاً برای رضای خداوند و اهل بیت(ع) فرا بگیرند، حیات شان نورانی شده و از قلوبی سراسر صفا و نورانیت برخوردار می‌شود.

ایتابلهسروشآپارات

همچنین ببینید

راه و رسم بندگی

بندگی را از این غلام بیاموز

«گِرگِشو» جشن کودکان بوشهری برای امام حسن مجتبی علیه السلام

میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.