سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / متون / سخنان شهید فخری‌زاده در مورد اهمیت پدافند هسته‌ای؛ اگر غفلت کنیم ضربه می‌خوریم

سخنان شهید فخری‌زاده در مورد اهمیت پدافند هسته‌ای؛ اگر غفلت کنیم ضربه می‌خوریم

شهید محسن فخری‌زاده در سخنانی به اهمیت موضوع پدافند هسته‌ای اشاره کرده و گفته بود: اگر در این زمینه غفلت صورت بگیرد، همان ضربه‌پذیری‌هایی که در بحث شیمیایی در زمان جنگ تحمیلی داشتیم اینجا با شدت بیشتری خواهیم داشت.

شهید دکتر محسن فخری‌زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) و از دانشمندان هسته‌ای و دفاعی کشور، چندی پیش در جمع همکاران خود سخنانی درباره موضوع پدافند هسته‌ای در کشور ایراد کرده بود که روز گذشته متن و فیلم بخشی از این سخنرانی برای اولین بار در رسانه‌ها منتشر شد.

شهید فخری زاده در این سخنرانی که در مراسم آیین کلنگ‌زنی قطب درمان مصدومین پرتوی هسته‌ای ایراد شده است، می‌گوید: عزیزانی که اینجا هستند، شاید غالب‌شان در صحنه‌های دفاع مقدس حضور داشتند. خب، بعد از فرمان حضرت امام و تغییر و تحولاتی که در جنگ ایجاد شد بعد از شکست حصر آبادان و فتح خرمشهر، پیروزی‌های لشکر اسلام شروع شد و تا جایی رفت که تا تحقق شعار «تا کربلا یک گام بیشتر» نداشتیم – که محقق شود – که دشمن به حربه‌های غیراخلاقی متوسل شد و نبرد را به عرصه شیمیایی کشاند.

دانشمند شهید کشورمان در این سخنرانی کوتاه خود مطرح کرده بود: عزیزان خاطرشان هست که ما عملاً به‌دلیل نداشتن تجربه چگونه زمین‌گیر شدیم و چه شهدایی تقدیم کردیم و علت عمده‌اش همین نبود تجربه بود… شهدای زیادی را از نیروهای نظامی و مردم آن رژیم منحوس بعث که در رأسش صدام ملعون بود گرفت؛ خب، این به ‌هر حال یک تجربه تلخ بود و این درس را به ما داد که باید در همه عرصه‌ها مراقبت کنیم که غافلگیر نشویم…

شهید فخری زاده تأکید کرده بود: الان از یک‌طرف شاخ ‌و شانه کشیدن قدرت‌ها در مقوله سلاح هسته‌ای را می‌بینیم که به‌شدت پررنگ شده و بی‌محابا بحث‌های اینکه فلان کشور در راهبرد تهاجم هسته‌ای ما هست یا ما در مقابل فلان مقوله تهاجم هسته‌ای خواهیم داشت خیلی دارد عادی می‌شود و وقتی هم این مطالب مطرح می‌شود، می‌بینیم از هیچ نهادهای بین‌المللی حتی مثل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا سازمان ملل صدایی درنمی‌آید.

وی می‌گوید: به بودجه آمریکا که دقت بکنیم، امسال 712 میلیارد و 600 میلیون دلار کل بودجه دفاعی آنهاست که از این مقدار، 4/4 برای فرماندهی و کنترل هسته‌ای و 17/7 میلیارد برای خود مقوله هسته‌ای اختصاص دادند. 10 میلیون دلار فقط برای اجرای پروژه‌های مرتبط با کاهش زمان موردنیاز برای انجام یک آزمایش هسته‌ای – اختصاص دادند – 10 میلیون دلار اختصاص دادند که بتوانند زمان یک آزمایش هسته‌ای را کاهش دهند. در مورد منطقه، منطقه ما الان دارد به یک منطقه هسته‌ای تبدیل می‌شود. شما عربستان را ببینید که طرح‌های وسیع هسته‌ای مثل طرح ملک فهد دارد، امارات به‌شدت به‌دنبال بحث هسته‌ای است، پاکستان و هند هم که تکلیف‌شان مشخص است، هند هم مشخص است، خب، این گسترش می‌طلبد که یک‌سری زیرساخت‌هایی به‌صورت متوازن ایجاد شود که اگر ایجاد نشود با این احتمال حوادث چه در داخل و چه در منطقه و چه در عرصه بین‌المللی قطعاً ما آن ضربه‌پذیری‌هایی را که در بحث شیمیایی داشتیم اینجا با شدت بیشتری خواهیم داشت.

ایتابلهسروشآپارات

همچنین ببینید

اگر مفصل هایتان درد می کند این ویتامین در بدنتان کم شده

آرتروسکوپی، آرتروپلاستی

جزئیات ضربه وزارت اطلاعات به شبکه خرابکاری موساد

عوامل تیم خرابکاری به دار مجازات آویخته شدند

یک دیدگاه

  1. همواره یهودیان، یعنی صهیونیسم مسیحی امروزی، در جنگ ها، علاوه بر جنگ افزارهای مادی، از حربه طلسمات نیز توسط دیرنشینانان ریاضت کش شان که در قرآن بنام دیاران شناخته شده اند نیز استفاده میکردند و میکنند!
    حال با این اندیشه، باید به سوره های قران بنام ناس، فلق، جن، و… با توجه بیشتر و خاص تری نگاه کنیم!
    سرداران بزرگ ما مانند همدانی و سلیمانی و فخری زاده ها و … سعی خود را کردند و سرداران شهید زنده مان هم در عرصه های گوناگون سنگ تمام گذاشته و می رزمند…
    ولی آیا در مورد بی اثر کردن سلاح طلسمات دشمنان غدار و خونریز بی حیا هم چاره ای اندیشیده شده تا غافلگیر نشویم و کشته ندهیم؟
    مومن از یک سوراخ نباید دو بار گزیده شود!
    داغ تهرانی مقدم ها برای مان کافی است! آن عزیزان خوش درخشیدند، ما هم با دور اندیشی باید مقدمات ظفر در نبرد با دشمنان را پی ریزی کنیم و از بی توجهی در آییم تا غافلگیر نشده، صدمه نخوریم…

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.