سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / اخبار / وال‌استریت‌ژورنال: آمریکا 100 بمب سنگرشکن در اختیار اسرائیل قرار داده است

وال‌استریت‌ژورنال: آمریکا 100 بمب سنگرشکن در اختیار اسرائیل قرار داده است

یک روزنامه آمریکایی فاش کرده دولت جو بایدن علی‌رغم تأکید بر ضرورت اجتناب از کشتار غیرنظامیان 100 بمب سنگرشکن 2000 پوندی در اختیار اسرائیل قرار داده است.

روزنامه آمریکایی در گزارشی اختصاصی فاش کرده آمریکا برای کمک به اسرائیل در اجرای عملیات نظامی در غزه بمب‌های عظیم‌ سنگرشکن و ده‌ها هزار سلاح و گلوله توپخانه دیگر در اختیار اسرائیل قرار داده است.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال در این گزارش امروز جمعه به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داده افزایش ارسال سلاح از آمریکا به اسرائیل که ارسال 15 هزار بمب و 57 هزار گلوله توپخانه را شامل می‌شود اندکی بعد از حمله 7 اکتبر آغاز شد و در روزهای اخیر نیز ادامه داشته است.

آمریکا پیش از این شمار دقیق سلاح‌هایی که برای رژیم صهیونیستی ارسال کرده بود را افشا نکرده بود. ارسال 100 بمب سنگرشکن 2000 پوندی نیز پیش از این توسط آمریکا فاش نشده بود.

وال‌استریت‌ژورنال نوشته انتقال صدها میلیون دلار مهمات با هواپیماهای نظامی سی‌17 از آمریکا به تل‌آویو نشان‌دهنده چالش‌های دیپلماتیکی است که پیش روی دولت جو بایدن، رئیس‌‌جمهور آمریکا قرار دارد.

آمریکا از یک طرف متحد اصلی‌اش در منطقه را به اجتناب از افزایش تلفات غیرنظامیان دعوت می‌کند اما از طرف دیگر بسیاری از مهماتی که آن عملیات‌ها به واسطه آنها انجام می شود را در اختیار تل‌آویو قرار دهد.

آمریکا بعد از ۷ اکتبر به شدت از حملات رژیم اسرائیل حمایت کرده است.

دولت جو بایدن در روزهای گذشته گفته که تنها از «وقفه‌های جنگی» در غزه حمایت می‌کند و طرفدار آتش‌بس که می‌تواند به نفع حماس تمام شود نیست.

کاخ سفید تا کنون در برابر خواسته‌های فعالان حقوق بشر و برخی از سیاستمداران حزب دموکرات برای پایان دادن به حملات اسرائیل مقاومت کرده است.

مقام‌های دولت بایدن می‌گویند در حال حاضر بهبود وضعیت انسانی در غزه تنها از طریق همین آتش‌بس‌های موقت امکان‌پذیر خواهد بود.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا امروز جمعه در دوبی گفت: «من این را روشن کردم که بعد از وقفه جنگی ضروری است که اسرائیل رویه‌های محافظتی روشنی را برای حفاظت از غیرنظامیان و تدام ارسال کمک‌ها به غزه در پیش بگیرد.»

با وجود این، شواهد دیگر نشان می‌دهند که آمریکا دست اسرائیل را برای کشتار غیرنظامیان تا حد ممکن باز گذاشته است. به عنوان مثال، روز گذشته بلینکن قبل از شروع مجدد درگیری‌ها گفته بود: «اسرائیل حق دارد هر کاری انجام دهد تا اطمینان حاصل کند کشتار 7 اکتبر توسط حماس تکرار نمی‌شود.»

وال‌استریت‌ژورنال نوشته بعضی از تحلیلگران مسائل امنیتی گفته‌اند انتقال این تسلیحات می‌تواند فشار دولت بایدن بر اسرائیل برای محافظت از غیرنظامیان را کاهش دهد.

برایان فینوکین، مشاور ارشد گروه غیرانتفاعی بحران که سابقاً در وزارت خارجه آمریکا مشاور حقوقی هم بوده گفت: «این رویه با اظهارات بلینکن و دیگران مبنی بر اینکه اسرائیل باید از بمب‌های کوچکتر استفاده کند همخوانی ندارد.»

حملات اسرائیل از 7 اکتبر و بعد از عملیات جنبش مقاومت فلسطین، حماس علیه این رژیم آغاز شده‌اند. حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاکت رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد.

وال‌استریت‌ژورنال نوشته  دولت جو بایدن بر خلاف رویه‌اش در قبال جنگ اوکراین که آمارهای مربوط به ارسال تسلیحات را به صورت علنی اعلام می‌کند در خصوص مراودات تسلیحاتی با اسرائیل هیچ اماری منتشر نکرده است.

مقام‌های آمریکایی مدعی شده‌اند که بخشی از دلایل سکوت واشنگتن در ماجرای کمک‌های تسلیحاتی به اسرائیل این است که سلاح‌های ارسالی به تل‌‌اویو از طریق مکانیسم متفاوتی از جمله از طریق فروش‌های نظامی اتفاق می‌افتند. علاوه بر این، اسرائیل بزرگترین دریافت‌کننده کمک‌های نظامی آمریکا در هر سال است و سالانه 3.8 میلیارد دلار از این طریق دریافت می‌کند.

در روز پنجاه و ششم از آغاز تجاوز صهیونیستها، رژیم صهیونیستی پس از آتش‌بسی که یک هفته به طول انجامید، حملات خود را به نوار غزه از سر گرفت.

در روز گذشته نیز، هفتمین مرحله از تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی صورت گرفت که در جریان آن، صهیونیستها 30 فلسطینی را آزاد کردند و هشت اسرائیلی هم آزاد شدند.

ارتش صهیونیستی امروز خبر داد که از زمان پایان آتش‌بس در غزه، 9 نفر از نیروهای خود را از دست داده است.

جنبش حماس تأکید دارد که صهیونیستها مسئول شکست آتش‌بس هستند.

وال‌استریت‌ژورنال نوشته از این مجموعه از سلاح‌های ارسالی آمریکا برای اسرائیل قبلاً در عراق، افغانستان، سوریه، سومالی و لیبی و برخی کشورهای دیگر برای هدف قرار دادن گروه بزرگی از نیروهای دشمن استفاده شده است. در غزه، بر خلاف این عملیات‌ها اسرئیل در حال هدف قرار دادن مراکز غیرنظامی است.

روز گذشته   گزارش تحقیقی یک مجله انگلیسی‌زبان که توسط گروهی از روزنامه‌نگاران اسرائیلی و فلسطینی اداره می‌شود آشکار ساخت رژیم صهیونیستی چگونه از هوش مصنوعی برای هدف قرار دادن عامدانه شمار بسیار زیادی از غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان استفاده می‌کند.

مجله +972 که از سال 2010 برای تهیه گزارش‌های تفصیلی و تحقیقی درباره مسائل مربوط به اسرائیل و فلسطین آغاز به کار کرده در گزارشی که پنجشنبه منتشر شد نوشته ارتش اسرائیل سیاست‌هایی را برای افزایش دادن بانک اهداف غیرنظامی در پیش گرفته و علاوه بر آن محدودیت‌ها را برای حمله به غیرنظامیان تعدیل کرده است.

به نوشته این پایگاه رژیم اسرائیل در جنگ فعلی که نام آن را «عملیات شمشیر آهنین» گذاشته به طرز معناداری بانک اهداف خود را بیشتر مناطقی قرار داده که ماهیت نظامی ندارند.

این اهداف منازل مسکونی شخصی، ساختمان‌های عمومی، زیرساخت‌ها و برج‌های بلند را شامل می‌شوند.

منابع مطلع که تجارب دسته‌ اولی از حضور در بمباران‌های غزه داشته‌اند به مجله +972 گفتند هدف اصلی حمله به این اماکن آسیب زدن به جامعه مدنی فلسطین است: یعنی ایجاد یک شوک که تبعات سنگینی داشته باشد و موجب شود «غیرنظامی‌ها به حماس فشار وارد کنند.»

چندین نفر از منابع که خواسته‌اند نامشان فاش نشود گفتند که ارتش اسرائیل اطلاعاتی از بخش زیادی از اهداف احتمالی در غزه در دست دارند و بر اساس آن از قبل فرضیه‌هایی درباره اینکه حمله به یک مکان چه تعداد کشته به جا خواهد گذاشت، دارند.

مجله +972 نوشته است: «اعدام و ارقام محاسبه شده‌اند و یگان‌های اطلاعات ارتش اسرائیل از پیش نسبت به آن اطلاع دارند و حتی به فاصله اندکی قبل از انجام حمله یقین دارند چه تعداد غیرنظامی قرار است کشته شوند.»

ایتابلهسروشآپارات

همچنین ببینید

ادامه اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا

خواستار نابودی همه منافع تجاری صهیونیستها شدند.

نماهنگ/ شریک جرم

مرگ بر آمریکا ،دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.