سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / متون / واتیکان برای کشیش‌ها دوره جن‌گیری می‌گذارد!

واتیکان برای کشیش‌ها دوره جن‌گیری می‌گذارد!

واتیکان قصد برگزاری یک دوره فشرده یک هفته ای را برای کشیش های کاتولیک با عنوان «هنر جن گیری و تعقل درباره شیطان پرستی» دارد.

 این دوره آموزشی فشرده در ماه آوریل (فروردین) آینده در دانشگاه ‘رجینا اپوستولوروم’ در شهر رم برگزار می شود. هدف از این دوره آموزشی، ایجاد شمار کافی از کشیش هایی است که بتوانند با این پدیده مقابله کنند. عمل جنگیری به کشیش هایی واگذار می شود که دارای تعادل روانی و روحی باشند.

واتیکان مقر کلیسای کاتولیک می گوید که برای پاسخگویی به تقاضای روزافزون پدیده جن زدگی در ایتالیا، تصمیم به تشکیل و راه اندازی این دوره کرده است.

گفته می شود که موارد جن زدگی در ایتالیا در سال های اخیر سه برابر شده است و واتیکان سالانه 500 هزار درخواست برای موارد جن گیری دریافت می کند. جن گیری یک عمل به رسمیت شناخته شده در قوانین کلیسای کاتولیک است و تنها می تواند با داشتن یک مجوز که از سوی اسقف و فقط در داخل کلیسا اعطا شود، صورت بگیرد.

انجمن بین المللی جن گیران تاسیس سال 1990 میلادی که توسط واتیکان به رسمیت شناخت شده است، به بیش از 200 عضو در سراسر جهان مجوز جن گیری داده است.

جالب اینکه علاقه به این مراسم پس از اکران فیلم ‘جن گیر’ در سال 1973 به کارگردانی ‘ویلیام فریدکین’ دوباره پدیدار شد. پس از این فیلم درخواست ها برای جنگیری در شیکاگو در آمریکا بشدت افزایش پیدا کرد تا جایی که اسقف شهر مجبور به منصوب کردن جنگیرها برای پاسخ به این درخواست ها شد.

‘بنینگو پالیلا’ جن گیر و کشیش ایتالیایی در رادیو واتیکان اظهار داشت که هدف از تشکیل این دوره فشرده آموزشی، تامل غنی و متنوع در باره موضوعی است که برخی اوقات، ناگفته و بحث برانگیز است.

وی با تاکید بر اینکه سالانه حدود نیم میلیون مورد درخواست جنگیری در ایتالیا وجود دارد گفت: در این همایش یک هفته ای در باره موضوعات داغ، از فرقه های مرتبط با شیطان پرستی تا تاریخ رهایی آنها و جن زدگی بحث می شود .همچنین توجه خاصی به تعریف میان موارد جن زدگی شیطانی و موارد مرتبط با بیماری های روانی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این پدیده در حال رشد است، بر لزوم آمادگی کشیش ها در تشخیص دقیق این مساله و مقابله با آن تاکید کرد و افزود: یک جن گیر خود آموز ممکن است اشتباه کند. ما کشیش ها اغلب نمی دانیم چگونه با این موارد مقابله کنیم اما در این دوره اموزشی در این باره صحبت خواهیم کرد.

ژان پل دوم پاپ اسبق نیز بر اهمیت این نوع مراسم تاکید داشت.

ایتابلهسروشآپارات

یک دیدگاه

  1. بَلْ هُمْ فِى شَكٍّۢ يَلْعَبُونَ
    ولى نه، آنها (مردم) به شك و شبهه خويش سرگرمند.
    ﴿٩ دخان﴾

    فَٱرْتَقِبْ يَوْمَ تَأْتِى ٱلسَّمَآءُ بِدُخَانٍۢ مُّبِينٍۢ
    پس در انتظار روزى باش كه آسمان، دودى نمايان برمى‌آورد،
    ﴿١٠ دخان﴾

    يَغْشَى ٱلنَّاسَ ۖ هَـٰذَا عَذَابٌ أَلِيمٌۭ
    كه مردم را فرو مى‌گيرد؛ اين است عذاب پر درد!
    ﴿١١ دخان﴾

    رَّبَّنَا ٱكْشِفْ عَنَّا ٱلْعَذَابَ إِنَّا مُؤْمِنُونَ
    [مى‌گويند:] «پروردگارا، اين عذاب را از ما دفع كن كه ما ايمان داريم.»
    ﴿١٢ دخان﴾
    آیا برای دوران دخان مبین که خداوند هشدار داده که موجب عذاب الیم دردناک است، آماده ایم تا آسیب نبینیم!
    کاش به لهو و لعب سرگرم نمی شدیم و برای مبارزه با دخان مبین چاره جویی می کردیم! بزرگان جامعه برنامه ریزی میکردند.
    ما انسانهای مغرور که در مقابل ویروس کوچکی که با چشم غیر مسلح دیده نمی شود و این همه کشته دادیم، با دخان مبین و شیاطین چه خواهیم کرد؟
    حوزه و دانشگاه تا کی بی تحرک و بدون عمل صالح در این موارد قرآنی می خواهند باشند؟!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.