سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / اخبار / بخشندگی همسر شهید مدافع حرم جای خود؛ وظیفه دستگاه قضا چه می‌شود؟!

بخشندگی همسر شهید مدافع حرم جای خود؛ وظیفه دستگاه قضا چه می‌شود؟!

پس از صدور رای عوامل هتک حرمت به همسر شهید مدافع حرم در کرمانشاه؛ همسر شهید هتاکان را بخشید و پرونده بایگانی شد.

مرکز رسانه قوه قضائیه، رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به صدور رای عوامل هتک حرمت به همسر آمر به معروف شهید مدافع حرم در کرمانشاه گفت: براساس رای صادره از سوی دادگاه متهمین به حبس، پرداخت دیه، تبعید و جریمه نقدی محکوم شدند که با اعلام رضایت همسر و فرزند شهید بخشیده شدند.

کرمی در تشریح جزئیات این حادثه اظهار داشت: طی هفته‌های گذشته همسر و دختر شهید «حسین علیخانی» از شهدای مدافع حرم در استان، مقابل درب منزل خود به‌دلیل انجام وظیفه شرعی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر به دو خانم حرمت‌شکن به‌صورت محترمانه تذکر می‌دهند، اما متاسفانه این دو خانم و یک مرد که به همراه آنها بود، همسر شهید و دخترش را مورد هتک حرمت و ضرب و جرح قرار می‌دهند. به‌دنبال این حادثه و جریحه‌دار شدن احساسات مردم شهیدپرور کرمانشاه تحقیقات برای شناسایی این افراد هتاک در دستورکار قرار گرفت و هر سه آنها بازداشت شدند.

وی با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای این افراد، عنوان کرد: رسیدگی به این پرونده در دستگاه قضایی کرمانشاه در دستورکار قرار گرفت و در نهایت رای پرونده آنها صادر شد. متهمین به اتهام توهین، ورود به عنف و ایراد صدمه بدنی عمدی به دادگاه معرفی شده بودند و پرونده آنها مورد رسیدگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه افزود: در نهایت پس از بررسی دقیق و همه‌جانبه موضوع و تایید و تفهیم عناوین اتهامی، رای پرونده در شعبه ۱۱۲ کیفری استان صادر شد که طبق قانون و رای صادره از سوی دادگاه، متهمین به حبس، پرداخت دیه، تبعید و جریمه نقدی محکوم شدند. وی خاطرنشان کرد: پس از اعلام رای دادگاه، همسر و فرزند بزرگوار شهید مدافع حرم، با مناعت طبع از حق قانونی خود گذشت کرده و با اعلام رضایت آنها پرونده با قرار موقوفی بایگانی شد.

کرمی متذکر شد: حجاب واجب شرعی و قانونی است و دستگاه قضایی با افراد حرمت‌شکن که هتاک نسبت به آمرین به معروف باشند، هیچ مماشاتی نخواهد داشت.

انتظاری که از دستگاه قضا می‌رود

گفتنی است، جای تعجب است که مسئولان قضایی به جای برخورد قاطع با عوامل حرمت‌شکنی و تعرض به ساحت همسر و دختر شهید مدافع حرم از بسته شدن پرونده به علت رضایت همسر شهید خبر می‌دهند. مگر اساساً رسیدگی به چنین پرونده و هنجارشکنی تأسف‌برانگیز که باعث جریحه‌دار شدن احساسات مردم و جامعه شده است مانند یک پرونده تصادف یا سرقت و… معطل یا نیازمند شکایت شاکی خصوصی است؟

مسئولان محترم قضایی و مدعی‌العموم تجمعات اعتراضی مردم انقلابی و باغیرت کرمانشاه در روزهای اخیر در اعتراض به این حرمت‌شکنی و درخواست محاکمه و برخورد قاطع مردم معترض با این هنجارشکنان را ندیده‌اند؟

مگر نه اینکه طبق قانون برخی جرائم جدای از جنبه خصوصی آنها از انجا که باعث جریحه‌دار شدن افکار و احساسات عمومی و هنجارشکنی در سطح عموم جامعه می‌شوند غیرقابل گذشت بوده و حتی رضایت شاکی خصوصی نیز مانع برخورد و تنبیه متخلف نمی‌شود؟ آیا ضرب و شتم همسر و دختر شهید در خیابان و در ادامه هجوم به منزل شهید و حرمت‌شکنی دوباره تخلفی کوچک است که بگوییم «طرف دعوا رضایت داد و صلوات بفرستید»!

مگر نه اینکه شهید مدافع حرم سردار علیخانی و دیگر شهدای مدافع حرم برای دفاع از ناموس اسلام جان خود را فدا کردند؛ آیا رواست حال همسر و فرزند این شهیدان در این سرزمین که مهد غیرت و دینداری است مورد تعرض هنجارشکنان و نمک‌نشناسان قرار بگیرند و با یک رضایت ماجرا تمام شود؟ پس وظیفه دستگاه قضا چه می‌شود؟ این‌گونه غفلت‌ها باعث جری شدن سایر حرمت‌شکنان نمی‌شود؟ در روزهای گذشته هتک حرمت به ساحت همسر شهید مدافع حرم در اراک را ندیدید؟

رسم غیرت و امانتداری از ناموس شهید و هر بانوی دیندار و آزاده‌ای که به بهانه امر به معروف و نهی از منکر مورد تعرض گرگ‌صفتان قرار گیرد این نیست. معنی اینکه بارها مسئولان دستگاه قضایی خود را مدافع قانونی آمران به معروف و ناهیان از منکر معرفی کرده‌اند این است که می‌بینیم؟!

ایتابلهسروشآپارات

همچنین ببینید

همسر شهید مدافع حرم «سجاد طاهرنیا» طاقت دوری نیاورد و بهشتی شد

نسیبه علیپرست لشکاجانی همسر شهید مدافع حرم «سجاد طاهر نیا» به علت بیماری دار فانی را وداع گفت.

ابوبکر بغدادی 4 همسر و 10 کنیز داشت

أسماء محمد همسر اول «ابوبکر البغدادی» ، اسراری از زندگی شخصی او را فاش کرد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.