سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / متون / ظلمی که به نام آزادی بر زن تحمیل می‌کنند

ظلمی که به نام آزادی بر زن تحمیل می‌کنند

طرفداران بی حجابی به بهانه آزادی زن را در معرض لذت جویی مردان قرار می‌دهند.

رهبر معظم انقلاب در یک دهه اخیر بار‌ها درباره اهمیت حجاب و پیامد‌های بی حجابی بیاناتی را فرموده اند که در زیر برخی از بیانات ایشان را می‌آوریم.

بازخوانی بیانات رهبر انقلاب درباره حجاب مایه تشخص و آزادی زن چیست؟

داشتن حجاب یکی از مهم‌ترین ارزش‌ها در دین مبین اسلام است که به زنان اجازه می‌دهد با حفظ جایگاه انسانی خود در فعالیّتهای گوناگون اجتماعی نقشی کارآمد و سازنده داشته باشند.

مسلما زن بدون حجاب نمی‌تواند آزادی، کرامت و آرامش خود را پاس بدارد و حضور او مفید و سازنده نخواهد بود؛ بنابراین لازم است به بحث حجاب توجه ویژ‌ه‌ای شود.

بر همین اساس رهبر معظم انقلاب همواره نسبت به مسئله حجاب تاکیدات و توصیه‌هایی داشتند و در بیانات مختلف خود به موضوع اهمیت عفاف و حجاب اشاره کرده‌اند که در ادامه به بازخوانی بخشی از بیانات معظم‌له در این باره پرداختیم.

* آنچه حرام شرعی است نبایستی به‌صورت آشکار در کشور انجام گیرد.

رهبر معظم انقلاب ۱۷ اسفند ۹۷ در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام درباره مسئله حجاب تاکید می‌کنند: پول‌های زیادی خرج می‌کنند، فعّالیّت زیادی میکنند، صد‌ها رسانه را -از انواع و اقسام رسانه‌ها- به کار میگیرند برای اینکه بتوانند روی این نقطه‌ی حسّاس، [یعنی]نقطه‌ی هویّت مستقلّ فرهنگیِ زنِ مسلمان، اثرگذاری کنند.

دشمنان ما واقعاً خودشان را در خارج از کشور [برای این کار]میکشند؛ از طُرق مختلف؛ حالا چقدر پول خرج میشود برای اینکه بتوانند این تلویزیون‌ها و این رادیو‌ها و این فضای مجازی و این سایت‌های اینترنتی را به کار بیندازند -مدام تبلیغ بکن، بگو، بگو، صد بار- که چه بشود؟ که نتیجه‌اش بالاخره این بشود که مثلاً فرض کنید چهار دختر فریب بخورند و در خیابان حجابشان را بردارند.

این‌همه خرج، این‌همه زحمت، این‌همه فکر، پشت سر این کار است، دارند تلاش میکنند، [امّا]تلاششان عقیم است؛ نتیجه‌اش این است که چهار نفر -حالا چهار دختر در گوشه کناری- فریب بخورند یا انگیزه‌های گوناگونی پیدا کنند؛ بعضی‌شان هم ممکن است پول بگیرند -حالا من نمیدانم، نمیتوانم قطعاً بگویم- و این روسری را از سرشان بردارند یعنی مثلاً ما چه شدیم! نتیجه‌ی همه‌ی آن تلاش، خلاصه میشود در این نتیجه‌ی کوچکِ حقیر.

خب، تا اینجا مسئله‌ای نیست؛ [امّا]آنچه بنده را حسّاس میکند، این است که ناگهان شما می‌بینید از دهان یک گروهی از افرادی که جزو خواص محسوب میشوند، مسئله‌ی «حجاب اجباری» مطرح میشود؛ معنایش این است که یک عدّه‌ای نادانسته -حالا من میگویم نادانسته؛ ان‌شاءالله نادانسته است- همان خطّی را دنبال میکنند که دشمن با آن‌همه خرج نتوانسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند؛ همان خط را دارند دنبال میکنند؛ در بین این‌ها روزنامه‌نگار هست، در بین این‌ها روشنفکرنما هست، در بین این‌ها آخوند و معمّم هست.

[میگویند]«امام که فرمودند باید زن‌ها باحجاب باشند، همه زن‌ها را نگفتند»! حرف بیخود! ما بودیم آن‌وقت، ما خبر داریم؛ چطور این‌جور است؟ امام در مقابل یک منکر واضحی که به‌وسیله‌ی پهلوی و دنباله‌های پهلوی در کشور به وجود آمده بود، مثل کوه ایستاد، گفت باید حجاب وجود داشته باشد.

در مقابل همه منکرات، امام همین‌جور محکم ایستاد. همان وقت بحث تجارت مشروبات الکلی بود؛ ما در شورای انقلاب بودیم، جلسات مشترکی با دولت داشتیم، همان وقت کسانی بودند که معتقد بودند تجارت مشروبات الکلی برای کشور فایده دارد، ما از این فایده چطور صرف‌نظر کنیم؛ مایل بودند این تجارت ادامه پیدا بکند، از بیرون شراب بیاورند.

امام قرص‌ومحکم ایستاد؛ در مقابل حرام الهی، امام بزرگوار می‌ایستاد و ایستاد؛ این حرام الهی بود.

حالا آقا از آن طرف درآمده [میگوید]که «آقا! این گناه که مثلاً از غیبت بزرگ‌تر نیست؛ چرا شما در مقابل غیبت کسی را تعقیب نمی‌کنید، در مقابل این [کار]که مثلاً روسری را بردارد یا بی‌حجاب باشد، تعقیب میکنید».

ببینید چه [خطایی]؟ عدم تشخیص؛ آنچه انسان [از آن]رنج میبرد، این است که تشخیص نیست. ما که نگفتیم اگر کسی در خانه‌ی خودش در مقابل نامحرم روسری‌اش را برداشت، ما او را تعقیب میکنیم؛ [خیر]ما او را تعقیب نمی‌کنیم، در خانه خودش است، کار شخصی می‌کند.

آن کاری که در ملأ انجام می‌گیرد، در خیابان انجام می‌گیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد میکند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی به‌صورت آشکار در کشور انجام بگیرد.

* اسلام انسان را شناخته است که حکم حجاب را داده

مقام معظم رهبری سال ۹۴ نیز در دیدار رؤسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری تاکید کردند: بعضی‌ها کار فرهنگی را در داخل دانشگاه با کنسرت و اردو‌های مختلط اشتباه گرفته‌اند؛ خیال می‌کنند کار [فرهنگی این است]؛ میگویند باید دانشجو شاد باشد! شاد بودن برای هر محیطی چیز خوبی است، امّا چه‌جوری؟ به چه قیمتی؟ غربی‌ها چقدر بهره برده‌اند از این اختلاط دختر و پسر که ما بهره ببریم؟

یک روزی به ما میگفتند که در اروپا -آن روز اروپا را مطرح میکردند- حجاب نیست و زن و مرد با هم قاطی‌اند، هوس و شوق جنسی هم در آنجا طبعاً کنترل‌شده است. خب، حالا شما نگاه کنید ببینید همین‌جور است؟ آیا هوس‌ها کنترل‌شده است یا هوس‌ها تحریک‌شده است؟ این‌همه جنایت جنسی امروز دارد در آمریکا و در اروپا اتّفاق می‌افتد؛ به جنس مخالف هم دیگر حالا اکتفا نمی‌کنند! و از این بدتر هم خواهد شد.

اسلام انسان را شناخته است که حکم حجاب را داده، حکم عدم اختلاط زن و مرد را داده. اسلام من و شما را شناخته؛ [انسان]مال خدا است و [او]آفریننده ما است. اردوی مختلط یعنی چه؟ کوهنوردی مختلط، اردوی مختلط، گاهی حتّی خارج از کشور! نه، کار فرهنگی ماهیّت دیگری دارد، مفهوم دیگری دارد. مسئولین فرهنگی دانشگاه‌ها بفهمند چه‌کار می‌کنند. ۱۳۹۴/۰۸/۲۰

* هر کشوری یک اصولی دارد که این اصول باید مراقبت بشود

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در همین سال یعنی سال ۹۴ در دیدار رئیس‌جمهور و اعضاى هیأت دولت هم تاکید کردند: در همه دنیا مراقبت از محصولات فرهنگی و کتاب و مانند این‌ها وجود دارد؛ کجای دنیا است که وجود نداشته باشد؟ یک‌جا را به من نشان بدهید.

این خانم ابتکار اینجا حاضر است؛ خود ایشان به من گفت کتابی که ایشان نوشته بود، در آمریکا امکان چاپ پیدا نکرد؛ هیچ ناشری حاضر نشد- نه اینکه آن ناشر آن‌قدر تعصّب داشته باشد؛ نه، اگر کتاب پرفروشی باشد، هر ناشری می‌آید این کار را انجام بدهد؛ [بلکه]از ترس و از مراقبت- تا بالاخره در کانادا مثلاً فرض کنید یک ناشری را پیدا میکند و آن ناشر، آن هم به نظرم با ترس‌ولرز [چاپ کرد یا نکرد]؛ چون تفاصیلش را چند سال پیش ایشان میگفت، شاید جزئیّاتش یادم نمانده. این‌ها را بگویید تا این آقایان بدانند و بفهمند که این‌جور نیست که اگر ما جلوی کتاب را گرفتیم، فقط آقای جنّتی است که این کار را میکند؛ نخیر، در آمریکا هم همین کار می‌شود، در اروپا هم همین کار میشود. راجع به هولوکاست کسی جرأت ندارد حرف بزند؛ خب هولوکاست که یک مسئله‌ی اعتقادی نیست.

بله، وقتی نوبت به کاریکاتور‌های اهانت‌آمیز به مقدّسات دینی اسلام میرسد، آنجا آقایان میشوند آزادی‌خواه و طرف‌دار آزادی بیان! امّا راجع به هولوکاست که پیش می‌آید، نه؛ آزادی بیان وجود ندارد.

مسئله حجاب همین‌جور است، مسائل دیگر همین‌جور است؛ بله، هر کشوری یک اصولی دارد که این اصول باید مراقبت بشود و دستگاه‌های حاکمیّتی باید این اصول را رعایت کنند؛ رودربایستی ندارد. اگرچنانچه می‌بینید فلان تئاتر، فلان فیلم، فلان کتاب، فلان نشریّه با مبانی انقلاب و مبانی اسلام مخالف است، جلویش را بگیرید و با آن برخورد بکنید. حالا چگونه برخورد بکنید، آن یک بحث دیگر است، آن مربوط به دستگاه‌ها است و نگاه کنید ببینید مقرّراتتان چه میگوید؛ لکن رودربایستی نکنید و این را صریح بگویید. پس بنابراین خوراک فرهنگی سالم و جلوگیری از خوراک فرهنگی ناسالم و مضر، اساس کار است. ۱۳۹۴/۰۶/۰۴

* تخریب‌کنند‌گان فرهنگ به‌جای عزم راسخ ملّی، تردید را در مردم ترویج می‌کنند

رهبر انقلاب سال ۹۳ در بیانات خود در حرم مطهر رضوی می‌فرمایند: کسانی سعی‌شان این است که بزنند توی سر روح عزّت ملّی جوان ایرانی؛ مکرّر خلقیّات منفی را نسبت می‌دهند: از اروپایی‌ها یاد بگیرید، از غربی‌ها یاد بگیرید، همدیگر را تحمّل می‌کنند، ما همدیگر را تحمّل نمی‌کنیم! واقع قضیّه این است؟

در خیابان‌های کشور‌های اروپایی و پایتخت‌های اروپایی ــ حالا، نه بیست سال قبل و پنجاه سال قبل ــ یک نفری که اندکی حجابش را مراعات کرده، مورد تهاجم جوان‌ها قرار میگیرد، جلوی چشم مردم میزنند زن محجّبه را مجروح میکنند یا می‌کشند، کسی جرئت نمیکند بگوید چرا! کسی را به‌عنوان اینکه این اهل آن کشور نیست، جلوی چشم مردم آتش میزنند! این تحمّل مخالف است؟

این چیزی است که همین تازه اتّفاق افتاد؛ چند ماه قبل از این جوان‌های الواط یکی از شهر‌های یکی از کشور‌های اروپایی، یک ایرانی را کتک میزنند، بعد رویش بنزین می‌ریزند، آتشش می‌زنند، همسایه‌ها هم وامی‌ایستند برّوبر نگاه می‌کنند، عکس‌العملی نشان نمی‌دهند! این تحمّل مخالف است؟

بیشتر بخوانید:

تبیین حجاب و عفاف در آموزش و پرورش، یک ضرورت

آن کسانی که ملّت ایران را و ملّیّت ایرانی را و خلقیّات ایرانی را تحقیر می‌کنند؛ آ‌ن کسانی که مبانی اسلامی را در ذهن‌ها متزلزل میک نند، آ‌ن کسانی که شعار‌های اصلی انقلاب را مورد تعرّض جدّی قرار میدهند، آ‌ن کسانی که نهاد خانواده را بی‌ارزش جلوه میدهند و ازدواج را بی‌معنی وانمود می‌کنند ـ این‌ها امروز در جامعه‌ی ما هست؛ کسانی این کار‌ها را دارند میکنند ـ آ‌ن کسانی که لذّت‌جویی را یک امر مطلوب و یک ارزش میدانند ــ لذّت؛ «اصالة‌اللّذّه» همان سوغات فرهنگ غربی است.

هرچه موجب لذّت بشود؛ خب، یکی با اعتیاد لذّت می‌برد، یکی با شهوات جنسی لذّت می‌برد، یکی با کتک زدن این و آن لذّت می‌برد؛ هرچه مایه لذّت کسی باشد، این را مباح میدانند ـ کسانی که این حرف‌ها را ترویج می‌کنند، نمیشود در مقابل این‌ها بی‌تفاوت ماند. کسانی اباحه‌گری را ترویج میکنند.

دستگاه‌ها باید احساس وظیفه کنند. در تخریب فرهنگی، کاری که تخریب‌کنند‌گان فرهنگ انجام میدهند این است که به‌جای عزم راسخ ملّی، تردید را در مردم ترویج می‌کنند.۱۳۹۳/۰۱/۰۱،بیانات در حرم مطهر رضوی

منبع: خبرگزاری فارس

 

ایتابلهسروشآپارات

همچنین ببینید

قیام 200 دانشگاه آمریکا علیه جنایات اسرائیل 

حداقل 200 دانشگاه آمریکا در کنار دانشجویان دانشگاه‌های فرانسه، استرالیا، انگلیس و کانادا در اعتراض به جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در غزه

روی دیگر نهضت آزادی در مستند «۴۳ روز»

دولت موقت مهدی بازرگان ،عدم برخوردش با معاندین، دموکرات ها و کومله ها را در رسیدن به هدف خود که جدایی کردستان بود را دنبال می‌کرد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.