سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / درمان‌های ساده / کم خوابی آلزایمر و حملات قلبی را افزایش میدهد

کم خوابی آلزایمر و حملات قلبی را افزایش میدهد

مطالعات انجام شده دانشمندان نشان میدهد که کم خوابی خطر ابتلا به بیماری قلبی و آلزایمر را افزایش داده و سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند.
محققان با بررسی سلامت دهها بزرگسال به این نتایج دست یافتند.
بنا بر این تحقیقات  روند خواب بزرگسالان  مورد بررسی قرار گرفته و مشخص گردید افرادی که شبانه ۸ ساعت می خوابند از سلامت جسمی بیشتری برخوردارند.
مطالعه جدید نشان می دهد که خوابیدن شش ساعت و نیم در شب کافی نبوده و خطر ابتلا به بیماری قلبی، آلزایمر و حتی پیری سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
محققان دانشکده پزشکی ایکان در شهر نیویورک، برنامه خواب طبیعی هشت ساعته شبانه ۱۴ بزرگسال را به مدت شش هفته کاهش دادند و دریافتند که هر کدام در نهایت با سطوح بالاتر التهاب در اندام های بدن مواجه شده اند.  از این رو کم خوابی  خطر ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش می دهد و هشدار می دهند که حتی باعث ایجاد تغییرات دائمی در DNA برخی سلول ها می شود.
بنا بر توصیه پزشکان بزرگسالان به حدود ۷ تا ۹ ساعت خواب در هر شب نیاز دارند، زیرا مجموعه‌ای از شواهد نشان می‌دهد که کم خوابی با خطر بیشتر بیماری‌های مزمن مرتبط است.
هدف کارشناسان  از این تحقیق  روشن می کند که تا چه حد خواب می تواند بر سلامت سیستم ایمنی بدن تاثیر گذارباشد.
  بزرگسالانی که در این آزمون شرکت کرده اند به مدت شش هفته هر شب، خود را از هشت ساعت خواب طبیعی محروم کردند و در نهایت روشن شد که کم خوابی باعث التهاب اندامی در بدن این افراد شده  و سلول های ایمنی بدنشان را تضعیف کرده است.
در این آزمایش روشن شد که کم خوابی سلول های بنیادی و ایمنی را کاهش داده و در ساختار دی ان ای تاثیر گذار است و نشانه هایی از روند پیری را در بدن افزایش می دهد.
شبانه چقدر باید بخوابیم؟مقدار خوابی که هر شب نیاز دارید به سن ما بستگی دارد.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) می گوید که نوزادان تا ۱۷ ساعت در روز بیشترین نیاز را دارند، اما این میزان به تدریج با افزایش سن کاهش می یابد.
آنها می گویند کودکان در مدرسه باید ۹ تا ۱۲ ساعت در شب بخوابند و نوجوانان به هشت تا ده ساعت خواب نیاز دارند.
با این روند، برای بزرگسالان، بین هفت تا نه ساعت خواب کافی است. میزان خواب از سن ۶۵ سالگی به بالاتر به هفت تا هشت ساعت کاهش می یابد.
خطرات کم خوابی عبارتند از:
احتمال و افزایش ابتلا به بیماری قلبی ؛افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲؛احتمال افزایش چاقی ؛مشکل در تمرکز در مدرسه؛احتمال تصادفات جاده ای بیشتر و در نهایت کاهش سیستم ایمنی بدن  را افزایش می دهد.
دکتر “فیلیپ سویرسکی”، متخصص قلب و عروق شرکت کننده در این مطالعه، در این باره گفت: «پیام کلیدی این مطالعه این است که خواب التهاب را کاهش می دهد و کم شدن خواب باعث افزایش التهاب در بدن می شود.»
در افرادی که تحت محدودیت خواب قرار گرفته بودند، تعداد سلول های ایمنی در گردش خون کاهش  می یابند زیرا این سلول ها بازیگران کلیدی التهاب هستند. جالب آنکه التهاب سلولی بیش از حد با بیماری قلبی و آلزایمر مرتبط است.
دکتر “فیلیپ سویرسکی” افزود: تغییر DNA سلول های بنیادی ایمنی معادل “تسریع” پیری است زیرا تنوع را در آنها کاهش می دهد.
دکتر” استفان چان”، متخصص قلب در دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبورگ، گفت این اولین مقاله ای است که نشان می دهد چرا خواب ممکن است برای سیستم ایمنی بسیار مهم باشد.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) می گوید بزرگسالان به حدود هفت تا نه ساعت خواب در هر شب نیاز دارند. کودکان و نوجوانان به میزان قابل توجهی نیاز بیشتری دارند.
عدم دریافت کافی با احتمال بیشتری برای بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و چاقی مرتبط است.همچنین می تواند بر تمرکز تأثیر بگذارد و منجر به یادگیری ضعیف در مدرسه ، افزایش خطر تصادف در هنگام رفت و آمد به محل کار شود.

ایتابلهسروشآپارات

همچنین ببینید

حاج قاسم چگونه قلب ملت‌ها‌ را فتح کرد

شهید حاج قاسم سلیمانی

درس اخلاق/ داروی دل و قلب زنگ زده

آیت‌الله مجتهدی تهرانی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.