سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / متون / نفتکش حامل سوخت قاچاق به‌رغم پشتیبانی آمریکا توقیف شد

نفتکش حامل سوخت قاچاق به‌رغم پشتیبانی آمریکا توقیف شد

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با‌اشاره به جزئیات توقیف نفتکش خارجی حامل سوخت قاچاق گفت: رزمندگان منطقه دوم دریایی سپاه با تسلط، هوشیاری، رفتار حرفه‌ای و اخطار قاطع به تمام پرنده‌های با سرنشین و بدون‌سرنشین و شناورهای آمریکایی، با اقتدار شناور متخلف توقیف شده را تا لنگرگاه بندر بوشهر برای سیر مراحل قانونی هدایت کردند.

دریادار دوم رمضان زیراهی، فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یک فروند شناور خارجی با بیش از یک میلیون لیتر سوخت قاچاق که در مرز آب‌های ایران در خلیج‌فارس توقیف شد، از پشتیبانی نظامی آمریکا برخوردار بود اما رزمندگان نیروی دریایی سپاه با اقتدار آن را توقیف و خدمه متخلف را دستگیر کردند.

 به گزارش رجا نیوز، وی افزود: صبح روز پنج‌شنبه ۱۵ تیر ساعت 11 و بیست دقیقه رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه، یک فروند شناور با نام تجاری(2 NADA) که به صورت سازمان یافته به قاچاق نفت گاز جمهوری اسلامی در خلیج‌فارس اقدام کرده بود را بازرسی کردند که آمریکایی‌ها برای ممانعت از این اقدام قانونی، یک‌سری تحرکات غیرحرفه‌ای و مخاطره‌آمیز را انجام دادند.

 فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: رزمندگان این منطقه در زمان بازرسی و توقیف متوجه شدند که کاپیتان شناور متخلف با مرکز کنترل و فرماندهی آمریکایی‌ها در منطقه در حال مکالمه برای فرار است.

سردار زیراهی بیان کرد: در مکالمه‌های ضبط شده مامور مرکز کنترل و فرماندهی آمریکایی به کاپیتان این کشتی مشخص شده که این مامور به کاپیتان کشتی می‌گوید: موتور شناور را خاموش کنید تا نیروهای نظامی آمریکایی برای کمک برسند.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها برای این منظور مبادرت به پرواز در آوردن ۲ فروند جنگنده رزم سطحی a۱۰، یک فروند هواپیما با سرنشین شناساییa ۸ p‌، دو فروند بالگرد c howk، یک فروند هواپیمای بدون سرنشین۹ mq و اعزام شناورهای گشتی آمریکایی به محل توقیف کردند و تا آخرین لحظه هم تلاش کردند که مانع توقیف شناور متخلف شوند.

سردار زیراهی یادآور شد: رزمندگان منطقه دوم دریایی سپاه با تسلط، هوشیاری، رفتار حرفه‌ای و اخطار قاطع به تمام پرنده‌های با سرنشین و بدون سرنشین و شناورهای آن‌ها، با اقتدار شناور متخلف توقیف شده را تا لنگرگاه بندر بوشهر برای سیر مراحل قانونی هدایت کردند.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه، اقدام غیرقانونی و غیرحرفه‌ای آمریکایی‌ها در تلاش برای فراری دادن شناورهای متخلف قاچاق سوخت در خلیج‌فارس را دارای سابقه عنوان کرد و افزود: آمریکایی‌ها در موارد متعددی از طریق نیروهای نظامی خود در خلیج‌فارس به حمایت از شناور و نفتکش‌های قاچاق سوخت و متخلف پرداخته‌اند و با پرواز جنگنده و اعزام شناور گشتی برای فرار آن شناورها اقدام کرده‌اند اما همواره با هوشیاری، دقت عمل و اقتدار رزمندگان نیروی دریایی سپاه مواجه شده و تمام آن اقدامات مایه ذلت و سرافکندگی آنها شده است.

نقطه اوج حمایت آمریکایی‌ها  از نفتکش‌های قاچاق سوخت

زیراهی یادآور شد: نقطه اوج حمایت آمریکایی‌ها از نفتکش‌های قاچاق سوخت و متخلف، آبان ماه سال ۱۴۰۰ بود که در آن عملیات پیچیده در دریای عمان، آمریکایی‌ها با پنج ناوچه نظامی و چندین جنگنده، بالگرد و هواپیمای با سرنشین و بدون سرنشین با سرافکندگی مجبور به ترک منطقه شدند.

رتبه سوم ایران در تولید موشک‌های کروز دریایی در جهان

سردار رمضان زیراهی، فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین در افتتاحیه پیش‌رویداد «عصر امید صنایع و خدمات دریایی» که در دانشگاه آزاد بوشهر برگزار شد، گفت: استان بوشهر هم در بُعد نظامی و هم در بُعد اقتصادی در کشور ویژه است؛ زیرا ۹۴ درصد صادرات نفت و

۷۴ درصد پتروشیمی از بوشهر رقم می‌خورد و در تولید خرما و شیلات در کشور رکورددار است؛ همچنین بیشترین مرز آبی را با خلیج‌فارس دارد.

به گزارش فارس، وی با بیان اینکه مردم ایران همه ویژه هستند، اما مردم خونگرم استان بوشهر مبارزه با هر دو استعمار را در تاریخ خود دارند، افزود: نقش دریا در اقتصاد، نقشی ویژه و بنیادین است؛ ۴۰ درصد جمعیت دنیا در سواحل زندگی می‌کنند و در اقتصاد دنیا برابر آماری که وجود دارد در حد ۱۹ هزار میلیارد دلار نقش دارد که بنا بر پیش‌بینی‌های انجام‌شده، این عدد دو برابر خواهد شد.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه بیان کرد: دریا با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، نقشی ویژه در ثبات اقتصاد کشور دارد؛ هم در بخش حمل‌ونقل دریایی، هم شیلات، هم تعمیرات دریایی، هم سازه‌های دریایی؛ همچنین استفاده از آب دریا برای زمینه‌های مختلفی وجود دارد اما در کشور ما علی‌رغم هزاران کیلومتر ساحل تنها ۲ و نیم درصد اقتصاد ما از دریا تأمین می‌شود.

وی ادامه داد: بهترین و پردرآمدترین شهر‌های دنیا در کنار دریا قرار دارند، اما در کشور ما این برعکس است و ما همچنان با دریا بیگانه هستیم.

سردار زیراهی گفت: هرچند در سیاست‌گذاری و قانون اقتصاد دریامحور وجود دارد، اما در این زمینه هماهنگی بین سیاست‌ها وجود ندارد حتی ما مردم را نتوانسته‌ایم قانع کنیم که دریا برای ما چه ظرفیت‌هایی می‌تواند داشته باشد.

وی گفت: در سال‌های گذشته آمریکا و دولت‌های غربی وارد منطقه شدند و به سرکردگی صهیونیست‌ها پیشقراولان صنعت دریایی را مورد حمله قرار دادند و بیش از ۲۰ فروند شناور مورد حمله واقع شد که پس از پاسخ‌های ایران دو محور برای مقابله با این پاسخ‌ها روبه‌رو شدند که یکی به سرکردگی کشور‌های منطقه و دیگری به سرکردگی کشور‌های غربی ایجاد شد.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه اضافه کرد: پس از مقابله‌ای که انجام شد و دو شناور آنها توقیف شد، فعالیت نیرو‌های نظامی بیگانه در آب‌های خلیج‌فارس و تنگه هرمز افزایش پیدا کرد.

سردار زیراهی تصریح کرد: امروز ما یک نقش بازدارندگی در سطح منطقه و بین‌الملل داریم که دشمنان خودشان اعتراف می‌کنند که در جنگ اوکراین تنها پهپادی که موفق بوده، پهپاد «شاهد» است.

دانشمندان دفاعی ایران زیر ۴۰ سال سن دارند

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه بیان کرد: اگر به مسیری که از زمان جنگ تا الان طی کردیم، مشاهده کنیم، می‌بینیم که مانند یک معجزه است؛ در صورتی که ابتدای دفاع مقدس به ما گونی و سیم خاردار نمی‌دادند، امروز در زمینه نظامی به چنین پیشرفتی رسیده‌ایم. در شرکت شهید محلاتی می‌بینید که دانشمندان ما که شناور طراحی می‌کنند، زیر ۴۰ سال سن دارند و این نشان‌دهنده آینده این دانشمندان است.

وی افزود: ما امروز شناور‌های خودمان را خودمان می‌‌سازیم؛ زیرا با تجهیزات کشور‌های دیگر نمی‌توان اقتدار ایجاد کرد و به همین دلیل دشمن نگران است.

سردار زیراهی تأکید کرد: ما در تولید موشک‌های دریاپایه و کروز دریایی در رتبه سوم دنیا هستیم که این نشان‌دهنده پیشرفت ما در این صنایع است. ما اگر بتوانیم این استعداد ذاتی را که خداوند در زمینه دریا به ما داده است، مورد بهره‌برداری قرار دهیم و قرارگاهی به عنوان فرماندهی ایجاد کنیم در همه زمینه‌ها متحول خواهیم شد.

وی اضافه کرد: اخیراً ارتباط خیلی خوبی بین دانشگاه‌های استان و صنایع نظامی برقرار و جلسات مشترکی برای استفاده از ظرفیت دانشگاه در این صنعت برگزار شده است که اگر این ارتباط ادامه یابد، شاهد اتفاقات و پیشرفت‌های خیلی بیشتری در زمینه صنایع دریایی خواهیم بود.

ایتابلهسروشآپارات

همچنین ببینید

حمله ارتش یمن به دو ناوشکن آمریکایی و یک کشتی اسرائیلی

ارتش یمن حمله پهپادی

حمایت جهانیان از خیزش دانشگاهیان آمریکا، غرب را رسواتر کرد

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.