سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / تخریب خانه‌های مسلمانان در هند به بهانه حضور در راهپیمایی دفاع از پیامبر اسلام

تخریب خانه‌های مسلمانان در هند به بهانه حضور در راهپیمایی دفاع از پیامبر اسلام

مقامات ایالتی در هند خانه چندین مسلمان را که به مشارکت در ناآرامی‌های هفته گذشته متهم شده بودند، تخریب کردند؛ اعتراضاتی که به دنبال اظهارات موهن مقامات حزب حاکم هند علیه پیامبر اسلام (ص) به راه افتاد.
چند روزی است که ماجرای توهین سیاستمدار عضو حزب حاکم هند به ساحت حضرت رسول (ص)، در جهان به ویژه جهان اسلام موجب برانگیخته شدن خشم بسیاری شده است. باید توجه داشت که این توهین‌ها – جدا از اینکه‌ این توهین‌ها ناشی از جهل به تاریخ صدر اسلام است و عدم آگاهی به زندگی پیامبر رحمت است – بخشی از پروژه کلان تبعیض علیه مسلمانان در هند است که چند سالی است شدت گرفته.
در هفته‌های اخیر مسلمانان در اعتراض به این اظهارات ضد اسلامی که توسط دو تن از اعضای حزب ناسیونالیست هندو «بهاراتیا جاناتا» (بی.جِی.پی) به رهبری «نارندرا مودی»، نخست‌وزیر هند مطرح شده بودند، به خیابان‌های سراسر این کشور آمدند. درگیری‌هایی میان مسلمانان و هندوها در گرفته و در برخی موارد معترضان با نیروهای پلیس نیز درگیر شده‌اند. پلیس ایالت اوتار پرادش تاکنون بیش از ۳۰۰ تن در ارتباط با این اعتراضات بازداشت کرده است.
حزب بهاراتیا جاناتا «نوپور شارما»، سخنگویش را به خاطر اظهارات توهین‌آمیزش معلق کرد و «ناوین کومار جیندال»، یکی از رهبران این حزب را نیز در همین رابطه اخراج کرد. این افراد به اختلاف‌افکنی دیپلماتیک با چندین کشور مسلمان نیز متهم شده‌اند.
«یوگی آدیتیانات»، وزیر ارشد ایالت اوتار پرادش طی چند روز اخیر به مقامات دستور داد تا هرگونه مؤسسات غیرقانونی و خانه‌های افراد متهم به مشارکت در این اعتراضات را نابود کنند. روز یکشنبه خانه یکی از رهبران ادعا شده این اعتراضات که دخترش یک فعال حقوق مسلمانان است، با حضور تعداد زیادی پلیس تخریب شد. اموال دو تن دیگر نیز که به سنگ‌اندازی پس از نماز روز جمعه در این ایالت متهم شده بودند، تخریب شد. به گزارش ایسنا، رهبران اپوزیسیون هند گفتند، دولت آدیتیانات روش غیرقانونی را برای ساکت کردن معترضان در پیش گرفته است. این در حالی است که مودی تاکنون درباره این اعتراضات هیچ اظهارنظری نکرده است.
گفتنی است، این نوع برخورد با معترضین پروژه کلان تبعیض علیه مسلمانان را تأیید می‌کند. برخی در جامعه اقلیت مسلمانان هند این اظهارات را به عنوان تازه‌ترین نمونه فشار و تحقیر تحت حکومت حزب بهاراتیا جاناتا بر مسائلی از آزادی عبادت گرفته تا داشتن حجاب و پوشیدن روسری می‌بینند.

ایتابلهسروشآپارات

همچنین ببینید

آغاز طولانی‌ترین انتخابات جهان در هند یک میلیارد نفر پای صندوق‌های رأی می‌روند

۵۴۳ کرسی مجلس سفلی پارلمان هند، موسوم به لوک سابا

مسلمانان روهینگیا، قربانی سربازگیری اجباری

حکومت نظامیان میانمار

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.