سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / متون / دستاوردی دیگر از متخصصان ایرانی / ‌برداشت ‌گاز از ‌فاز ۱۴ پارس جنوبی به روزانه ‌‌۵۶ میلیون مترمکعب می‌رسد

دستاوردی دیگر از متخصصان ایرانی / ‌برداشت ‌گاز از ‌فاز ۱۴ پارس جنوبی به روزانه ‌‌۵۶ میلیون مترمکعب می‌رسد

گروه استان‌ها- سرپرست سکوهای C وD طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی با اشاره به بارگیری آخرین سکوی فاز ۱۴ پارس جنوبی از صدرای بوشهر گفت: با نصب آخرین سکوی فاز ۱۴ پارس جنوبی برداشت گاز از این فاز روزانه به ۵۶ میلیون مترمکعب افزایش می‌یابد.

 بوشهر، رضا غریبی ظهر امروز در جمع خبرنگاران از بارگیری آخرین سکوی فاز 14 پارس جنوبی خبر داد و اظهار داشت: تاکنون سه سکوی فاز 14 پارس جنوبی که به دست توانمند متخصصان داخلی در صدرا ساخته شده بارگیری و نصب و امروز آخرین سکوی این فاز میدان گازی پارس جنوبی بارگیری شد.

وی با بیان اینکه سومین سکوی گازی فاز 14  پارس جنوبی تابستان امسال نصب شد تصریح کرد: سکوی 14B پارس جنوبی با تلاش متخصصان داخلی نصب شد و مطابق با برنامه زمان‌بندی در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

سرپرست سکوهای C وD طرح توسعه فاز 14 پارس جنوبی بیان کرد: سکوی 14D، چهارمین و آخرین سکوی فاز 14 پارس جنوبی است که با نصب آن قادر است روزانه 14.2 میلیون مترمکعب گاز از این میدان مشترک برداشت کند.

غریبی از افزایش برداشت گاز از فاز 14 پارس جنوبی خبر داد و خاطر نشان کرد: با نصب و راه‌اندازی آخرین سکوی فاز 14 پارس جنوبی، برداشت گاز از این فاز روزانه به 56 میلیون مترمکعب افزایش می‌یابد.

وی، پیشرفت 98 درصدی ساخت عرشه دریایی 14D در صدرای بوشهر را مورد اشاره قرار داد و گفت:این سکو 2400 تنی پس از عملیات مهاربندی، به دریا حمل و در موقعیت خود درخلیج فارس در فاز 14 میدان گازی پارس جنوبی نصب می‌شود.

سرپرست سکوهای C وD طرح توسعه فاز 14 پارس جنوبی با بیان اینکه عملیات ساخت، بارگیری و مهاربندی سکوی فاز 14 پارس جنوبی تحت عنوان 14D  توسط متخصصان داخلی انجام شده است افزود: در این سکو 80 کیلومتر کابل‌کشی و 37 هزار اینچ قطر لوله‌کشی انجام و تمامی تجهیزات مکانیکال نصب شده است.

غریبی، سازه‌های جانبی سکوی دریایی 14D را شامل یک پل ارتباطی و یک مشعل با وزن‌های 270 و 110 تن دانست و خاطر نشان کرد: طرح توسعه فاز 14 پارس جنوبی، با هدف تولید روزانه 56.6 میلیون مترمکعب گاز  طراحی شده که به‌وسیله چهار سکو در فاصله 105کیلومتری ساحل کنگان  به وسیله خط انتقال به پالایشگاه خشکی در کنگان منتقل می‌شود.

ایتابلهسروشآپارات

همچنین ببینید

ایران در برداشت از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد دلاری در پارس جنوبی

سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد دلاری در منطقه ویژه پارس

ایران، چهارمین کشور دنیا در تولید دانش نانویی

متخصصان دانش بنیانی توانسته اند با دستیابی به دانش فنی تولید محصولاتی نانویی، ایران را به عنوان چهارمین کشور دنیا در تولید دانش نانویی معرفی کنند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.