سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / متون / حکایاتی دردآور از چگوارا و محمدکریم

حکایاتی دردآور از چگوارا و محمدکریم

چگوارا

🔹ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺭﻧﺴﺖ ﭼﮕﻮﺍﺭﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻫﮕﺎﻫﺶ ﺑﺎﮐﻤﮏ ﭼﻮﭘﺎﻥ ﺧﺒﺮﭼﯿﻦ ﺩﺳﺘﮕﯿﺮ ﮐﺮﺩﻧﺪ، فردی ﺍﺯ ﭼﻮﭘﺎﻥ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﭼﺮﺍ ﺧﺒﺮﭼﯿﻨﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺩﺭﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﭼﮕﻮﺍﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﻣﯽﮐﺮﺩ⁉️

ﭼﻮﭘﺎﻥ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ: ﺑﺎﺟﻨﮕﻬﺎﯾﺶ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﺍﻥ ﻣﺮﺍ ﻣﯽﺗﺮﺳﺎﻧﺪ!!🔺



ﺑﻌﺪﺍﺯ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﻣﺤﻤﺪﮐﺮﯾﻢ ﺩﺭﻣﻘﺎﺑﻞ ﻓﺮﺍﻧﺴﻮﯼﻫﺎ ﺩﺭ ﻣﺼﺮ ﻭ ﺷﮑﺴﺖ ﺍﻭ، ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺮﺍﻋﺪﺍﻣﺶ ﺷﺪ، ﻧﺎﭘﻠﺌﻮﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻧﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ:

💬«ﺳﺨﺖ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺍﻋﺪﺍﻡ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﻃﻨﺶ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﻣﯽﮐﺮﺩ. ﻣﻦ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻓﺮﺻﺘﯽ ﻣﯽﺩﻫﻢ ﮐﻪ ﺩﻩ ﻫﺰﺍﺭﺳﮑﻪ ﻃﻼ ﻏﺮﺍﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻫﺎﯼ ﮐﺸﺘﻪ ﺭﺍ ﺑﺪﻫﯽ»

💬ﻣﺤﻤﺪﮐﺮﯾﻢ ﮔﻔﺖ: «ﻣﻦ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺍﯾﻦ ﭘﻮﻝ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺍﻣﺎ ﺻﺪ ﻫﺰﺍﺭ ﺳﮑﻪ ﺍﺯ ﺗﺎﺟﺮﺍﻥ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﻢ، ﻣﯽﺭﻭﻡ ﻭ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﯽﮔﺮﺩﻡ»

🔻ﻣﺤﻤﺪﮐﺮﯾﻢ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﭼﻨﺪﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻗﺎﻫﺮﻩ ﺑﺎ ﺯﻧﺠﯿﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﭘﻮﻝ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ‌ﺷﺪ ﺍﻣﺎ ﻫﯿﭻ ﺗﺎﺟﺮﯼ ﺍﯾﻦ ﭘﻮﻝ ﺭﺍ ﻧﻤﯽﺩﺍﺩ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﻃﻠﺒﮑﺎﺭﺍﻧﻪ ﻣﯽﮔﻔﺘﻨﺪ ﮐﻪ:
‏«ﻟﻌﻨﺖ ﺑﺮ ﻣﺤﻤﺪﮐﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺟﻨﮕ‌‌‌ﻬﺎﯾﺶ ﻭ‌ﺿﻌﯿﺖ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﺴﺎﻣﺎﻥ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﮐﺴﺐ ﻭ ﮐﺎﺭ ﻣﺎ ﺿﺮﺭ ﺯﺩ…‏»

🔺ﻣﺤﻤﺪ ﮐﺮﯾﻢ ﺭﺍ ﻧﺰﺩ ﻧﺎﭘﻠﺌﻮﻥ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻧﺪ.. ﻧﺎﭘﻠﺌﻮﻥ ﺑﻪ ﺍﻭ ﮔﻔﺖ:
💬 ‏«ﭼﺎﺭﻩﺍﯼ ﺟﺰ ﺍﻋﺪﺍﻡ ﺗﻮ ﻧﺪﺍﺭﻡ !! ﻧﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﮐﺸﺘﻦ ﺳﺮﺑﺎﺯﻫﺎﯾﻢ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺟﻨﮕﯿﺪﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﮐﻪ ﭘﻮﻝ ﺭﺍ ﻣﻘﺪﻡ ﺑﺮﺍﺭﺯﺵ‌ﻫﺎﯼ ﻭﻃﻨﺸﺎﻥ ﻣﯽﺩﺍﻧﻨﺪ!!

🔺ﻣﺤﻤﺪﮐﺮﯾﻢ ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ:
💬«ﺁﺩﻡ ﺍﻧﻘﻼﺑﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻧﺎآﮔﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﮐﻨﺪ، ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺁﺗﺶ ﻣﯽﺯﻧﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ ﻭ ﺭﻭﺷﻨﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﺩﻡ ﻧﺎﺑﯿﻨﺎ ﻓﺮﺍﻫﻢ کند.»
🔸🔸🔸🔸🔸🔸

❇️ از مأموریت‌های اصلی #جوانان_مؤمن_انقلابی این است که سواد مردم را افزایش دهند؛ سواد دینی، سواد تربیتی، سواد سیاسی، سواد اقتصادی، سواد سایبری، سواد رسانه‌ای و…

ایتابلهسروشآپارات

همچنین ببینید

انقلابی بودن مجلس یازدهم نسبی است وگرنه ۲۸ نماینده فعلی رد صلاحیت نمی‌شدند!

به نظر من این نقطه ضعف مجلس است.

برای رسیدن به لیست واحد با گروه های انقلابی گفت‌وگو می‌کنیم

دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی

13 دیدگاه

  1. بسیار بسیار آموزنده
    پشنهاد می کنم کتاب جامعه شناسی نحبه کشی رو هم مطالعه بفرمایید.

  2. خدا را شکر در سرزمینی زیست می کنیم که جوانانش با بیرقی که از دلشان می جوشد فریاد می زنند:
    من نباشم تا تو باشی!
    با جان و مال و فرزند به جهاد در همه عرصه ها بر هم پیشی می گیرند
    و جهانیان حیرت زده می پرسند اینها چه کسانی هستند…
    و تا این فرهنگ و روحیه بر میهن مان سیطره دارد امنیت و رشد و اهلبیتی شدن و سرانجام بهشتی شدن خواهد بود
    خدایا از اینکه در این سرزمین و در این عصر زندگی می کنم شکر گزارم
    الحمد لله…

    • واقعا اینجور فکر میکنی؟؟!!!
      ببخشید ولی ظاهرا شما تو یه کشور دیگه زندگی میکنی،چون اینجا کاملا برعکس اینه،اینجا آدما فقط بلدن خوب گریه کنن خوب فحش بدن و خوب آدم فروشی کنن،اونم واسه کساییکه ۱۴۰۰ سال پیش اومدن و رفتن،اینجا طرف زن همسایه ش از گرسنگی خودش و بچه هاش تن فروشی میکنه اهمیت نمیده ولی سالی یبار میزاره میره مکه و اونجا زار میزنه که انسانیت کشته شد و داد از مظلوم و…
      اینجا فقط بلدن ایشالله ماشالله بگن،البته الحمدالله
      تو این کشور الحمدالله سالهاست که انسانیت مرده اخوی

      • اتفاقا کسی که اینقدر احساس دارد که برای ماجراهای ۱۴۰۰ سال قبل اشک می ریزد یعنی ظلم را می شناسد و مظلوم را درک می کند…
        بیشترین این نذری ها را چه کسانی می دهند؟ مرفهین بی درد در بالای شهر؟ یا طبقه متوسط و ضعیف جامعه که خودشان زیر خط فقر هستند؟
        گروه های جهادی که مدام به کوره پس خونه ها سر می زنند و برایشان غذا و پوشاک می بردند و به دردشان می رسند همین گریه کنان ۱۴۰۰ سال پیش هستند…
        ولی کم تر دیده شده کسانی که مثل شما پوز روشنفکری می دهند سرپرستی یتیمی را ولو با کمک هزینه اندکی قبول کرده باشد یا یک بار در حلبی آباد های حاشیه شهر قدم گذاشته باشند یا کمک هزینه ای به خانمی داده باشند تا به فحشا نیافتد…
        خوب است همیشه اصلاح را از خودمان شروع کنیم، جامعه اصلاح می شود…

        • دوست عزیز بگم که افردای هستن تو امریکا که شراب میخورند و دین اسلامو قبول ندارن ولی سالانه میلیون میلیون دارن خرج مرم , بی سرپرست و تنگ دست میکنن دین انسانیتو بوجود نمیاره درک و شعور باعث بوجود اومدنش میشه درک و شعورم از حمله مردم به مسجد و… تو دوران کرونا بوجود نمیاد

        • عالی ، موافقم ۱۰۰ در ۱۰۰

      • سلام ناشناس
        از اینکه در جایی مشکلات وجود داره کسی منکر نیست
        ولی ذره بینی به یک مقوله یا موضوع نگاه کردن بی انصافی است
        مثل این میماند که شما ذره بین دست بگیری و داخل باغچه دنبال کرم بگردی بله یقینا پیدا میکنی ولی آیا انصاف اینه؟!!
        اگر به کل باغچه نگاه کنی زیبایی هایی میبینی که دیگر کرم برای شما جلب توجهی ندارد
        وقتی در این کشور اقتدار و استقلال عزتمندانه مقابل ابر قدرت های پوشالی جهان را مشاهده میکنی کیف میکنی و احساس عزت میکنی
        وقتی پیشرفت جوانان رو نسبت به دهه های قبل نگاه میکنی به کشورت افتخار میکنی
        وقتی رشد معنوی رو در کشور میبینی که خدا چقدر به ایرانیان محبت کرده و جوانانی پرورش داده که برای دفاع از اهل بیت ع در غربت جانفشانی میکنند و خانواده هایشان هم با اقتدار و افتخار از این جانفشانی یاد میکنند
        عزیز دل در هیچ کجای جهان شما کشوری رو نمیبینی که زنی ۹ شهید داده باشه،برای عقیده و دینش مگر در اینجا …
        خلاصه عرض بنده این است که ذره بینی نگاه کردن به موضوعات بی انصافیست
        مخصوصا به انقلاب و نظام و کشوری که خون ها و جانفشانی های زیادی برای بالا بودن پرچمش خرج شده

      • سلام دوست عزیز
        اینکه بنده از سر لجاجت بگم ” نه، این شما هستی که توی باغ نیستی و …” همونقدر اشتباه هست که شما اشکال رفتارهی عده ای را به عموم مردم نسبت میدی.خوبه که إدم با واقعیت های جامعه روبرو بشه اما باید نگاهش آرمانگرایی داشته باشه که اگر نداشته باشه نمیتونه برای اصلاح مفاسد قدم برداره . اعتقاد شما نسبت به اهلبیت ع هرچه هست تبعات مثبت و منفی اش متوجه خودتونه و به نظرم باید بیشتر مطالعه کنید اما بسیاری از بزرگان و متفکرین و اندیشمندان غرب و شرق از ماهاتما گاندی و جواهر لعل نهرو گرفته تا پروفسور هانری کربن فرانسوی و بسیاری دیگر ، نظرشون نسبت به اهلبیت ع بسیار با آنچه شما میگویید متفاوت هست. اهلبیت ع بزرگترین آرمانهای بشری را محقق کردند و امام زمان ع هم در ادیان مختلف بعنوان منجی معرفی شده اند.
        حالا اگر عده ای ادای دینداری را در میارن و متوجه مشکلات جامعه و مردم مستضعف و … نیستند دلیل اتهام زدن به عموم مردم نمیشه.
        یه پیشنها جدی دارم . اگه شما واقعا دغدغه مشکلات مردم رو داری و مثل اون کسانی که ازشون ناراحت هستی فقط ادعا نیستی و عارق روشنفکری نمیزنی بیا بریم اردوی جهادی و یه چند روزی فارغ از مسایل سیاسی و دنیایی کمی به قشر مستضعف و محروم خدمت کنیم و با ترویج این فرهنگ خدمت رسانی وظیفه اجتماعی خودمونو تا حدی انجام بدیم.
        ممنون که حوصله کردی. منتظر جوابتون هستم.

      • 🔸چون ندیدی حقیقت ره افسانه زدی🔸

        زندگی زیبـاســـت چشمـی بـاز کـن
        گردشـــی در کوچــه باغ راز کن

        هر که عشقش در تماشا نقش بست
        عینک بد بینی خود را شکسـت

        علـت عـاشــــق ز عـلتــها جــداســـت
        عشق اسطرلاب اسرار خداست

        من مـیـــان جســـمها جــان دیـــده ام
        درد را افکنـــده درمـان دیـــده ام

        دیــــده ام بــر شـــاخه احـســـاســها
        می تپــد دل در شمیــــم یاسها

        زندگی موسـیـقـی گنـجشـکهاست
        زندگی باغ تماشـــای خداســت

        گـــر تـــو را نــور یـقیــــن پیــــــدا شود
        می تواند زشــت هم زیبا شــود

  3. سلام زیباست متشکرم

  4. ایشون راست گفتن، پولو تو مکه و هزارتا مجلس دیگه خرج میکنن تا کسایی که نیاز ندارن شکمشون پر بشه ولی شکم چهارتا گرسنه رو پر نمیکنن، اونی که پوز روشنفکری میزنه و کورکوراته صحبت میکنه شمایین جناب
    هر روز اوضاع مردم بهم ریخته تر میشه اما کسی به کسی رحم نمیکنه
    دیگه مزه همچیو با این تحریما کشیدید حتما، اگه نه شما خودت جزو همون مرفهین بی دردین!

  5. سلام برشما وقتتون بخیر

    با تشکر ازاینکه لطف کردید اظهار نظرتون را فرمودید اما چند نکته لازم هست در مقام نقد فرمایشتون تقدیم حضورتون بشه انشالله مفید فایده باشه . از شما تمنا دارم تا اخر مطالعه فرموده درصورت تمایل نظرتون را بفرمایید

    ۱- اینکه فرمودید انها دین اسلام را قبول ندارند درست اما اگر فرهنگ قالب را در امریکا مورد بررسی قرار دهید اتفاقا اکثریت مردم دین مسیحیت را با اعتقادات زیادی پابندند ونگاه حاکم بر جامعه انها نگاه دینی است و اگر شراب هم میخورند چون دینشان مورد تحریف قرار گرفته میخورند والا اگر دین اصیل را دراختیار داشتند قطعا مطابق تعلیمات دینشان رفتار میکردند.
    انقدر جو دینی درفضای جامعه حاکم هست که اقای بوش بخودش جرات میده که بگه چون خدا بمن وحی کرد به عراق حمله کنم من هم حمله کردم (مستند تصویری این کلام را دراختیار دارم )
    اگر مردم طرفدار دین نبودند هیچگاه رییس جمهور ان کشور در سخنرانی علنی خودش در رسانه جهانی ایا هرگز چنین سخنی را بمیان میاورد ؟
    پس این تصور که درامریکا مردم بی دین هستند تصور غلطی است هرچند که دینشان تحریف شده است اما انها به این نوع تفکر با دیده نیاز به دین و پرستش خداوند نگاه کرده وان را محترم میشمارند . مثلا براساس اعتقاد به همین دین است که دروغ را مطلقا برنمیتابند و انرا بشدت نفی می کنند وبه هزحال درهراجتماعی یک خصوصیت بیشتر بلد میشود .
    ودرعین حال کم هم نیستند افراد لاییک ولی اگر هم کار انسانی انجام میدهند مبتنی بر تمایلات فطریشان هست که خود فطرت همان نهاد دینی است که بصورت خداداد در وجود نوع بشر نهاده شده است پس هیچ انسانیتی نیست جز انکه بخشی از تربیت الهی است .
    درضمن رسالت دین محدود به یکی دوتا امر خیر وانسان دوستانه محدود نمیشود که بخواهیم ان را با چند رفتار خیر انسان دوستانه درسایر کشورها مقایسه کنیم .ازجمله مهمترین رسالت دینی انسان سازی است وکانون این انسان سازی بستر خانواده است چیزی که اکنون در غرب تغریبا وجود خارجی نداشته و هر انسانی که در انجا بدنیا میاید اگر حرام زاده نباشد تنها حدود یک دهه تغریبا درکنار خانواده اش بسر میبرد و با آغاز دهه دوم کم کم مجبور است تنها زندگی کند و چون تشکیل خانواده هزینه بسیار زیاد همرا با تعهد برای هر فرد دربر دارد .لذا کم هستند افرادی که عزم تشکیل خانواده میدهند . امروزه یکی از معزلات جامعه درجوامع غربی این است که اکثریت کودکان در مدارس با این مشکل روبرو هستند که نمیتوانند درباره پدر یا مادر خود با دوستانشان صحبت کنند چون انها را نمیشناسند واین خود باعث رواج خشونت افراطی در جامعه غرب شده چنانچه شاهد هستید هرهفته یا هرماه در گوشه کنار هر شهر کودکی دست به قتل و جنایت میزند واینها بخاطر عدم حضور خانواده و حاکمیت معنویت در خانواده است و ما وجود این بستر را مدیون دین مبین اسلام هستیم که انها ازاین نعمت بی بهره اند هرچند ما هم قدرش را انگونه که باید نمیدانیم

    ۲-خرج کردن برای مردم یک فضیلت هست اما نشانه کافی برای انسانیت نمیتواند باشد خاطر نشان میکنم بسیاری از خلافکاران وقاچاقچیان برای انکه بتوانند پول شویی کنند ازاین روش های نخ نما برای توجیه کارهایشان استفاده میکنند .البته بنده منکر خدمات انسان دوستانه که دران دیار میشود نیستم ولی عازضم که صرف خرج کردن بعنوان انسان دوستی نمیتواند ملاک باشد .مثلا اقای مایکل جکسون بزرگترین خواننده پاپ دهه ۸۰ میلادی درامریکا را میشناسید یاخیر .
    ایشان یک یتیم خانه ای زا دایر کرده بود تا از کودکان بی سرپرست نگهداری کند اما بعد بجرم تجاوز به همان کودکان دستگیر شد . اما ما درهمین شهرخودمان روحانی جوانی را داریم که به تنهایی دراین روزگار وانفسای گرانی بیش از ۱۵۰ کودک بی سرپرست را اداره کرده وبچه ها او را بابا مجید صدا میکنند و برایش جان میدهند.

    ۳- اگر ملاک های انسانیت را روی هم جمع کنیم ریشه اش درمجموع همان اندیشه های دینی میشود زیرا مهمترین ارزشهای انسانی تعقل و تصداقت و تلاش برای خدمت به همنوع همراه با خرد ورزی وحفظ تعادل است که همه اینها و بیشترازاینها نیز در ادیان الهی درحوزه وظایف انسانی دربخش مکارم اخلاق امده اگر کسی عمل نکند تقصیر دین نیست اما اگر کسی عمل کند بهره اش را هم خودش و هم دیگران برده اند و چه بخواهند وچه نخواهند منشا همه تمدنهای انسانی درطول تاریخ در هر گوشه از جوامع انسانی انبیا الهی بوده اند .

    ۴- در مورد مساجد هم اشاراتی داشتید ،مساجد و اماکن مذهبی مانند خیلی ازاین نوع اماکن در دنیا تعریف حاص خودش را دارد درست مانند مدارس که محل تعلیم وتربیت هست مساجد هم نوعی مدرسه است برای تعلیماتی که برای تربیت روح وروان انسانها مفید ولازم هست .ارزش این اماکن را در تاریخ ایران بسیار پرکار و مفید نقش خود را بازی کرده و در بزنگاههای گوناگون بدادمردم رسیده منتها مانند ماهی دراب اهمیتش را درک نمیکنیم . از جمله نکات قابل اهمیت دراین حوزه مردم داری و کمک به هم نوع را میتوان یادکرد و وجود مساجد باعث ترغیب حس نوع دوستی و حمایتهای اجتماعی بگونه ای دارا میباشد که جلو حملات روانی ناشی از یاس ونا امیدی را گرفته شور زندگی و امید واقعی را به یکدیگر تزریق میکند چه بسیار تشکلهای خانوادگی ازدواجها اشتغالها ، حل گرفتاریها و به نوعی دولتهایی مینیاتوری هستند در درون محله های هر شهر انگونه که نقاط کور و دورمانده از چشمان دستگاههای حاکمیتی را بقدر وسع پوشش میدهد و همچون کانونی است برای حل مشکلات اجتماعی در شهرهای مختلف درجهان اسلام وحتی در اقصی نقاط جهان .اگر از نزدیک با این جماعت ارتباط برقرار کرده باشید خودتان شاهد این همه صفا وصمیمیتی که به انسانها تزریق میشود خواهید بود . البته درهراجتماع کوچک وبزرگ مشکلات ناشی از برخوردهای سلیقه ای و یا کج سلیقگی و نادانی ممکن است پدیدار گشته موجبات نارضایتی هایی را فراهم اورد ولی غالبا اینگونه نیست .
    ببخشید سخن دراین باب بسیار است از اینکه صبوری فرموده عرايضم را ملاحظه میفرمایید کمال سپاسگذاری را دارم چنانچه تمایل به ادامه این گفتگو را داشته باشید با کمال میل درخدمت گذاری حاضرم و خوشحال میشوم از محضرتان استفاده کنم . با سپاس فراوان خدانگهدار

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.