سرخط خبرها
خانه / صراط عشق / متون / وقاحت آمریکا کار FATF را تمام کرد؛ رد لوایح مدعی مبارزه با تروریسم در مجمع تشخیص قطعی شد

وقاحت آمریکا کار FATF را تمام کرد؛ رد لوایح مدعی مبارزه با تروریسم در مجمع تشخیص قطعی شد

جدال و بحث بین غرب گرایان حامی لوایح استعماری و منتقدان ماه ها به طول انجامیده اما کاخ سفید اینبار آب پاکی را روی دست غرب گرایان ریخت تا جایی که بیشتر آنها در خصوص FATF سکوت کرده اند و برخی نیز به اشتباه مجدد خود به دشمن اعتراف کردند.

بالاخره موضوع پذیرش یا رد لوایح مرتبط با گروهFATF تعیین تکلیف شد اما نه در مجمع تشخیص که در کاخ سفید!

 

جدال و بحث بین غرب گرایان حامی لوایح استعماری و منتقدان ماه ها به طول انجامیده اما کاخ سفید اینبار آب پاکی را روی دست غرب گرایان ریخت.

 

بعد از اینکه رئیس جمهور آمریکا مردم ایران را “ملت تروریست” معرفی کرد حالا با اضافه کردن سپاه پاسداران به لیست گروه های تروریستی فرزندان ملت را نیز تروریست خواند و ثابت کرد با هر کس که ضامن امنیت ملی ایران باشد دشمنی دارد.

 

به گزارش رجانیوز: در حالی برای اولین بار نیروی نظامی یک کشور در لیست گروه های تروریستی قرار گرفته است که غرب گرایان و در راس آنها دولت و وزارت خارجه منتقدان FATF را متهم به همصدایی با تروریست ها میکردنند و خواسته های اروپا و آمریکا از ایران را در راستای مبارزه با تروریسم نشان میدادند! 

 

روحانی، ظریف، معاونان وزارت خارجه که هر کدام به زبانی ارزان شدن کالا و یا مبادلات تجاری و حتی کار کردن سازو کار مالی و نمادین اروپا برای ایران را به FATF نسبت دادند و با کمک پروپاگاندای رسانه ای خود خواسته های نامشروع گروه اقدام مالی از ایران را حیثیتی و در راستای بهبود وضعیت اقتصادی کشور نشان می دادند اکنون در خصوص FATF سکوت کرده اند.

 

از آنجا که یکی از مهمترین مسائل اصلی در پذیرش خواسته های FATF تعریف تروریسم بود آمریکا با اقدام اخیر خود صحنه را شفاف کرد و نشان داد که مدافعان امنیت ایران را هم تروریسم میداند و در پی ضربه زدن به آن از طریق گروه استعماری FATF هستند. به نظر میرسد این اتفاق عملا باعث خالی شدن دست غرب گرایان و رد شدن قطعی لوایح استعماری شده است. چرا که آنها مدعی بودند که نیروهای مقاومت و در راس آن ایران در تعریف آمریکا از تروریسم قرار ندارد!

 

هر چند آنها تروریستی خواندن سپاه قدس در سال 2007 توسط آمریکا را بیان نمی کردند و حاضر به دیدن دشمنی آنها با مولفه های قدرت ساز ایران نبودند اما رئیس جمهور آمریکا سیاست آمریکا برای ایران را عریان کرد تا شاید کدخدا باوران در اعتماد خود به آمریکا و نهادهای ساخته شده توسط مستکبران تجدید نظر کنند. هر چند هنوز غرب گرایان ایران از اشتباه راهبردی خود در برجام و اعتماد به امریکا درس نگرفتند.

 

یک روزنامه اصلاح طلب نیز به اشتباه غرب گرایان در اعتماد دوباره به غرب و تلاش برای تصویب FATF اعتراف کرد

 

اعتراف روزنامه اصلاح طلب به درست بودن سخنان منتقدان FATF

 

یک روزنامه اصلاح طلب که از حامیان جدی FATF نیز بوده در کانال تلگرامی خود ضمن اعتراف به اینکه فاتحه FATF خوانده شده نوشت: مدت‌ها بود که برخی تضاد دیدگاه‌ها بر سر تصویب یا رد لوایح باقی مانده و مربوط به FATF وجود داشت که با این اقدام جدید آمریکا و تروریست خواندن سپاه  باید پایان تلخ این لوایح را اعلام کرد.

 

روزنامه قانون که نتوانست ناراحتی خود از عدم تصویب لوایح استعماری را مخفی کند و آن را «پایان تلخ این لوایح» نامید ادامه داد: «زیرا قبل از این اقدام شائبه‌هایی بر سر مصادیق تشخیص تروریستی بودن یا نبودن گروه‌ها وجود داشت و بیشتر مخالفان معتقد بودند که در صورت تصویب cft طرف‌های غربی می‌توانند با مصادیق مختلف گروه‌ها را تروریستی بخوانند و نگران حماس و حزب‌الله‌ بودند. اما امروز که سپاه را آمریکا تروریستی خواند مشخص است که در ادامه نیز اعتمادی به این کشور وجود ندارد و در صورت تصویب مشکلات فراوانی را ایجاد می‌کند و این مشت نشانه خروارهایی است که در آینده می‌تواند مساله‌ساز شود. آمریکا با این اقدام مهر تاییدی بر ادعاهای مخالفان FATF زد و مانند نابودی برجام، سنگ دیگری در مسیر بهبود وضعیت ایران انداخت که بی‌شک مردم را با مشکلات بیشتری روبه‌رو میکند. »

 

این وضعیت باعث شده تا کارشناسان انتظار داشته باشند مجمع تشخیص در جلسه آتی خود و با اجماع نظر کار لوایح استعماری را یک سره کند و حامیان بزرگ این لوایح که در راس آن روحانی، ظریف و لاریجانی هستند نیز در این خصوص سکوت کنند. 

 

اما سوالی که پس از عناد آشکار آمریکایی ها با فرزندان پاسدار انقلاب به ذهن می رسد این است که آیا تخطئه کنندگان اقدامات سپاه پاسداران که در پرتاب موشک و یا کمک رسانی به مردم سیل‌زده به همصدایی با صدای پر از کینه آمریکا دست زده بودند و در آخرین مورد ناخواسته برای تحریم حافظان منافع ملی و امنیت کشور تلاش کرده اند تا خواسته های آمریکا و صهیونیست در FATF را به تصویب برسانند و با ممانعت انقلابی شورای نگهبان و مجمع تشخیص رو به رو شده اند حاضر به عذرخواهی و توبه خواهند شد؟

ایتابلهسروشآپارات

همچنین ببینید

بازداشت ۳۵ نفر از عوامل پشتیبانی تروریست‌های انتحاری در حادثه کرمان

تروریسم صهیونیست آمریکایی،ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی

چند دقیقه وقاحت آمریکایی

بازجویی مجلس نمایندگان آمریکا از روسای سه دانشگاه هاروارد، پنسیلوانیا و ام‌آی‌تی به جرم اعتراضات دانشجویان و اساتید به جنایات اسرائیل در غزه

یک دیدگاه

  1. به نام خدا
    موضوع: درخواست مخالفت با تصویب لوایح استعماری پالرمو و CFT
    سلام علیکم
    بار دیگر در این لحظه حساس به این جملات مقام معظم رهبری در مذمت کنوانسیون هایی نظیر پالرمو و CFT توجه فرمایید: « همین‌جا من اشاره کنم به این مسائل کنوانسیون‌ها و این معاهدات بین‌المللی. ببینید؛ این معاهدات بین‌المللی که به آن در لغت فرنگی گفته میشود کنوانسیون، در اصل در یک نقطه‌ای پخت ‌و پز می شود که اطراف قضیّه، مِن‌ باب مثال آن ۱۰۰ کشور یا ١۵۰ کشور که بعداً به آن می پیوندند، هیچ تأثیری در آن پخت‌ و پز اوّلیّه ندارند. یک جایی بالاخره چند قدرت بزرگ در مجموعه‌های هیئتهای فکری‌شان – به قول خودشان اتاق فکرشان- می‌نشینند برای یک منافعی و مصالحی که برای خودشان تعریف کردند، یک چیزی را پخت‌ وپز می کنند، بعد این را به‌ وسیله‌ی دولتهایی که همسوی با آنها هستند یا مرعوب آنها هستند یا دنباله‌رو آنها هستند و خیلی منافعی هم در این کار ندارند، تصویب می کنند؛ اگر یک دولت مستقلّی هم پیدا بشود – حالا مثل جمهوری اسلامی- که مثلاً بگوید «من این را قبول ندارم؛ این کنوانسیون را، این معاهده‌ی بین‌المللی را قبول ندارم»، سرش می ریزند که «آقا! ۱۲۰ کشور، ١۵۰ کشور، ۲۰۰ کشور این را قبول کردند؛ شما چطور قبول نمی کنید؟» کنوانسیون‌ها غالباً این[جور] است.»
    حال به گفتگوی برخی مسئولان آمریکایی توجه فرمایید: «من می خواهم در مورد دو مسأله دیگر در رابطه با اقدامات وزارت خزانه داری برای مقابله با فعالیت های بی ثبات کننده مالی ایران بحث کنم. در ماه اوت مجلس یک لایحه تحریمی جدید را تصویب کرد تا ابزار لازم برای مقابله با فعالیتهای موشکی، حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشرتوسط ایران را در اختیار دولت ترامپ قرار بدهد. من معتقدم ایران به تلاش خود برای دور زدن تحریمهای آمریکا ادامه خواهد داد تا به گسترش نفوذ خود در جهان ادامه دهد. برای همین سؤال من این است که چگونه فشار را بر روی رهبران ایران و مؤسسات مالی حفظ کنیم تا مطمئن شویم سپاه و مؤسسات مالی مرتبط با آن در تحریمها رخنه ایجاد نکنند و آنرا دور نزنند؟» مارشال بیلینگزلی دستیار وزیر خزانه‌داری آمریکا که ریاست گروه ویژه اقدام مالی یعنیFATF را بر عهده دارد در پاسخ به سؤال فوق می گوید: « دو راه وجود دارد که من اولی را می گویم و دومی را اسمیت بیان می کند. در رابطه با حفظ فشارها بر روی حکومت ایران یکی از کارهایی که آنها (ایرانیها) باید انجام دهند این است که باید یک چارچوب قانونی ایجاد کنند و برای توقف تأمین مالی تروریسم پاسخگو باشند. آنها به اندازه کافی قانون ندارند و من هم نمی دانم که آن قوانین را اگر داشتند رعایت می کردند یا نه؟ اما آنها این چارچوب قانونی را ندارند و ما آنقدر اصرار خواهیم کرد تا قوانین مقابله با پولشویی را تصویب و اجرا کنند. باید علیه بخش مالی آنها اقدام مقابله ای انجام دهیم.» سپس آقای اسمیت می گوید: «من می خواهم بگویم که ما باید به کار خودمان ادامه بدهیم، فشار را افزایش دهیم، هر فعالیت بد آنها را دیدیم افشا کنیم و ما هر کجا آنرا می بینیم بدون توجه به کشوری که در آن نقش داشته و بدون توجه به نوع شرکتهای دخیل در فعالیت افشا می کنیم.»
    این تصور که در تدوین لایحه ی الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو یا CFT قید حق تحفظ و تطابق با قوانین داخلی در متن قانون گنجانده شده و در بیانیه نهایی ایران هم این قیود درج شده و اگر اعضای کنوانسیون نسبت به آن اعتراضی نکنند، حق تحفظ رعایت می‌شود، تصور ساده‌انگارانه است. چرا که براساس تجربه سایر کشورها باز هم در صورت بروز مساله‌ای یا اقدامی برخلاف مفاد کنوانسیون، آنچه که ملاک عمل و اقدام باید قرار گیرد، مقررات کنوانسیون است و نه قوانین داخلی کشورها و حتی مسائل ایران قابل طرح در مجامع بین‌المللی است که قطعا این اقدام استقلال قضایی و حاکمیتی کشور را تحت تاثیر قرار داده و بخشی از اختیارات خود را به این کنوانسیون ها و دادگاه‌های بین‌المللی می‌دهد.
    آثار و پیامد‌های زیانبار پیوستن جمهوری اسلامی ایران به این کنوانسیون‌ها از جمله «نقض حاکمیت ملی»، «مداخله بیگانگان در امور کشور»، «اشراف اطلاعاتی دشمن به نظام بانکی و مالی کشور و اعمال دقیق‌تر تحریم‌ها در آینده»، «مخدوش شدن استقلال سیستم قضایی»، «تسلیم شدن در برابر خواسته‌های مخرب نظام سلطه در حوزه اقتصادی و ضربه‌های جبران‌ناپذیر به سیستم اقتصادی کشور» و «شکستن خط مقاومت در منطقه» است.
    از طرف دیگر با وجود این همه خطرات و لطمات، وعده هایی که در قبال پذیرفتن الحاق به چنین کنوانسیون هایی داده می شود نه فقط هیچ گونه ضمانت اجرایی ندارد بلکه قطعا فریبی بیش نخواهد بود، چرا که افرادی چون «مارشال بیلینگزلی»، دستیار وزیر خزانه‌داری آمریکا یعنی شیطان بزرگ، ریاست «گروه ویژه اقدام مالی» FATF را بر عهده داشته و خواهند داشت و طبق نص قرآن کریم وعده شیطان جز فریب نیست.
    لذا به جد درخواست می گردد ولایی بودن خود را در عمل با مخالفت با تصویب این لوایح اثبات نموده و قاطعانه جلوی تصویب این لوایح استعماری که با فشار و تهدید از طرف دشمنان بر جمهوری اسلامی تحمیل گردیده است بایستید و در این امتحان بزرگ قاعده نفی سبیل را که مظهر اراده الهی است به منصه ظهور رسانده و نگذارید پس از تجربه تلخ برجام که ناشی از عدم توجه به هشدارهای مکرر امام خامنه ای و صاحبان بصیرت بود، برجام های 2، 3، 4 و 5 (مالی، منطقه ای، موشکی و حقوق بشر) بر امت مسلمان ایران و سایر گروه های مقاومت منطقه تحمیل گردد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.